L'Eco Squad amb els productes de proximitat i temporada

Després de comprendre el concepte de "petjada de ecològica" i de calcular cadascú la seva, vam treure unes conclusions que aviat compartirem amb vosaltres. Entre altres vam veure que la petjada ecològica depèn totalment dels nostres hàbits, uns dels quals són els alimentaris. Per això hem connectat aquest tema amb el següent tema d'interès en el nostre projecte: avantatges de consumir productes de temporada i de proximitat.

L'Eco Squad, els alumnes de 3r que protagnitzen el projecte Erasmus "Healthy Living, Eco Acting" continuen formant-se en temes de sostenibilitat. Després de comprendre el concepte de "petjada de ecològica" i de calcular cadascú la seva, vam treure unes conclusions que aviat compartirem amb vosaltres. Entre altres vam veure que la petjada ecològica depèn totalment dels nostres hàbits, uns dels quals són els alimentaris. Per això hem connectat aquest tema amb el següent tema d'interès en el nostre projecte: avantatges de consumir productes de temporada i de proximitat.

Per tal d'iniciar el tema i prendre consciència del que ens ofereix el mercat, el dia 30 de novembre hem fet una part de la classe a la botiga Ametller Origen, de Santpedor. Allà hem vist d'on provenen una part important de les fruites i verdures que hi venen, i les hem relacionat amb els nostres hàbits alimentaris.