Qui som

L’IES d’AURO és una institució escolar que, al marge dels edificis on s’ha desenvolupat, s’ha anat forjant gràcies al treball diari del conjunt de persones que han format part de la nostra comunitat educativa des de molt abans de l’inici de les seves activitats acadèmiques el curs 1996-1997. El treball d’alumnes, professors, pares, mares i personal no docent, i amb el suport del Consell Municipal d’Educació i dels ajuntaments de Santpedor i Castellnou de Bages, ha fet possible aquesta realitat que, a partir d’ara, també serà la vostra.

Des del 1996 fins el 2005, l’institut va fer les seves activitats en unes aules provisionals, a partir del 2005 es disposa d’un nou edifici, plenament integrat dins el conjunt arquitectònic de l’Església de Sant Francesc. Al llarg del curs 1998-99 es va fer un concurs per escollir el nom, i finalment resultà guanyadora la proposta IES d’AURO, recordant l’antic nom llatí de Santpedor: “Sanctus Petrus d’Auro”.

El centre escolaritza pràcticament la totalitat dels adolescents de Santpedor i Castellnou de Bages, i amb el anys ha anat assolint una qualitat en la seva oferta educativa, avalada per uns bons resultats a finals d’ESO i de Batxillerat, i per premis educatius de prestigi com els Premis CIRIT el premi Baldiri Reixac; el Segell de qualitat e-twinning i Segell europeu de qualitat, reconeguts per l'Agència Europea pel projecte Erasmus.

 

                   

Llibres Btx 2018/19

GEP

Projectes