Primer dia d'Erasmus: recepció

Hem escoltat els discursos dels professors i els estudiants del nostre institut donant la benvinguda als nouvinguts Erasmus. Més tard, els alumnes de primer i segon d’ESO ens han tocat dues cançons amb la flauta. Quan hem acabat els actes de benvinguda, hem anat al gimnàs de l’Institut. Un cop allà, cada país ha fet una presentació de sobre el seu poble, la seva escola, el seu país… Després de les presentacions hem fet 30 minuts de descans..

Després del descans, hem fet algunes activitats per trencar el gel. Ens hem distribuit en quatre grups i hem jugat a jocs com “el pistoler”. Tot seguit l'equip català ha presentat una proposta d'activitats per començar el dia bé recollides en un àlbum. En acabar hem fet una petita sessió de ioga liderada pels propis alumnes. Abans del segon descans, hem fet un tour per l’Institut als estudiants d’Erasmus. Al tornar del segon pati la Nuna i la Noelia de 3r d'ESO han coordinat el grup internacional durant l'assaig del rap del projecte amb versos relacionats amb la temàtica de les ‘’Softs Skills’’ (tema de l’erasmus).

A la tarda vam fer una visita guiada per Santpedor. Vam veure llocs importants del poble. El guia era Jordi Vila, ex-professor de l'IES-d'Auro, que és un gran coneixedor de la història del nostre poble.

TPVEscola

Llibres 2022/23

 

Els llibres de batxillerat es podran comprar a través de la botiga de TPVescola.

Llista de llibres de batxillerat curs 2022-2023

Els llibres d'ESO els proporcionarà el centre a inicis de curs i es cobraran a través de TPVescola.

Llista de llibres ESO curs 2022-2023

Les lectures obligatòries les podeu adquirir a les llibreries del poble.

Lectures curs 2022-2023

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning