XXIIIè FESTIVAL SOLIDARI

Les recomanacions del Departament d'Educació en referència a la realització de celebracions de Nadal a centres d'ensenyament, ens han obligat a suspendre el Festival Solidari que els delegats dels alumnes havien començat a preparar amb l'ajut de la coordinadora pedagògica del centre. Aquesta és per a nosaltres una decisió dolorosa. Els diners que recollíem en els Festivals Solidaris i que enviàvem any rere any des de fa 20 anys a l'escola Anna d'Antananarivo, la capital de Madagascar, servien per pagar les beques anuals d'uns 50 alumnes amb problemes econòmics per poder accedir a l'educació.

Els delegats estan preparant un festival en format digital i editaran un vídeo amb actuacions pregravades. L'essència i la màgia del Festival en directe no hi seran però sí la il·lusió i les ganes de ser solidari. Properament us indicarem on podreu visionar el vídeo.

Amb l'objectiu de seguir recollint diners per poder enviar a l'escola Anna, us proposem que feu una compra simbòlica de l'entrada al Festival Solidari tot i que aquest no es pugui realitzar presencialment a Cal Llovet. Cada entrada té un cost de 3 euros i porta adjunta una tira per al sorteig de la panera solidària que els delegats estan preparant a partir de la col·laboració de diversos comerços del poble. La panera es sortejarà el proper dimarts 21 de desembre. El número guanyador es publicarà en aquesta pàgina web.

Gràcies a tots per la vostra solidaritat! 

Pla d'organització del curs 2021-22

GEP d'Auro

Visita virtual

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning