Skilling Me Softly a Kavala (Grècia)

Del 2 al 6 de maig a la ciutat grega de Kavala hem celebrat la 3a trobada d'alumnes del projecte Erasmus: Skilling Me Softly (SMS). En aquesta trobada hem coincidit amb els nostres amics noruecs, polonesos, i els grecs com a amfitrions.
Durant tota la setmana hem estat posant en comú les activitats que hem preparat al llarg del trimestre a l'optativa Erasmus de 3r ESO relacionades amb la Soft Skills: la comunicació.
L'alumnat ha realitzat un petit Ted Talk sobre la comunicació; presentacions en format Petxa Kutxa sobre les vacances o característiques dels nostres països; debats sobre temes com la necessitat de llegir llibres, la violència com a solució dels conflictes, o si és millor tenir un grup gran d'amics o un petit grup.
També hem tingut temps per activitats més lúdiques i de descoberta com: la gimcana que ens van preparar els estudiants grecs pel casc antic de Kavala, les tardes amb famílies, la visita a la platja on van col·laborar en el Let's Clean Up Europe, la descoberta del jaciment arqueològic de Philippi (monument UNESCO) i del baptisteri de Lídia.

 

TPVEscola

Proves extraordinàries de setembre 2022

Llibres 2022/23

 

Els llibres de batxillerat es podran comprar a través de la botiga de TPVescola.

Llista de llibres de batxillerat curs 2022-2023

Els llibres d'ESO els proporcionarà el centre a inicis de curs i es cobraran a través de TPVescola.

Llista de llibres ESO curs 2022-2023

Les lectures obligatòries les podeu adquirir a les llibreries del poble.

Lectures curs 2022-2023

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning