Campanya de recollida de piles

L’institut d’Auro, com a activitat relacionada amb el nostre distintiu d’Escola Verda, està portant a terme, des de fa algunes setmanes, una campanya de recollida de piles i bateries de tota mena, a propòsit de la difusió d’aquest tema que fa l’Agència Catalana dels Residus. Es tracta de recollir com més piles millor, per portar a reciclar, i així participar en un concurs, juntament amb 900 centres de primària i secundària catalans.

Disposem d’un gros contenidor, cedit per la planta de reciclatge de piles d’El Pont de Vilomara, que es troba a la porta d’entrada de l’institut. Les piles recollides durant el mes de març i fins a finals d’abril, les han vingudes a buscar i pesar a primers de maig, per participar al concurs; però el bidó continuarà allà, en principi de forma permanent, per poder seguir abocant-hi piles durant tot l’any.

Els alumnes de segon d’ESO han contribuït en la promoció d’aquest tema, a través dels seus dibuixos i eslògans divulgats. A veure doncs, si tota la comunitat educativa contribuïm, si és possible, a anar omplint el contenidor. Està a la vostra disposició.

 

TPVEscola

Llibres 2022/23

 

Els llibres de batxillerat es podran comprar a través de la botiga de TPVescola.

Llista de llibres de batxillerat curs 2022-2023

Els llibres d'ESO els proporcionarà el centre a inicis de curs i es cobraran a través de TPVescola.

Llista de llibres ESO curs 2022-2023

Les lectures obligatòries les podeu adquirir a les llibreries del poble.

Lectures curs 2022-2023

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning