PREINSCRIPCIONS BATXILLERAT 2021-2022

 

IMPORTANT! ELS ALUMNES DE 4T D'ESO DEL NOSTRE CENTRE NO S'HAN DE PREINSCRIURE!

 

 

Vídeo explicatiu de com has de fer la preinscripció escolar en línia i quina documentació hi has de presentar

A partir d’aquest curs totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper.


Hi ha dos tipus de sol·licitud:

1. SOL·LICITUD ELECTRÒNICA:

Mitjançant certificat digital, com DNI electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no disposeu de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l'idCat Mòbil. Accediu a l’adreça Idecat i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho.

2. SOL·LICITUD EN SUPORT INFORMÀTIC:

Caldrà identificar l’alumne/a amb el seu número d’identificació d’alumne (IDALU  o bé RALC) i omplir el formulari. En enviar-lo, es farà l’intercanvi de dades amb les administracions implicades i caldrà adjuntar, escanejada o fotografiada, la documentació d’identificació i filiació (DNI, llibre de família, etc), juntament amb la que al·legueu a efectes de barems i que no s’hagi pogut validar.

Informacions i/o recomanacions

  • Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud. 
  • El codi de centre del nostre centre és 08053111, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.
  • Demaneu al vostre centre actual el Núm. d’Identificació de l’alumne (IADALU o RALC) per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal, o sol·licitar-lo a través de Consulta número RALC.
  • Cenyiu-vos al calendari establert. Lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets d’adscripció amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

 

Pla d'organització del curs 2021-22

GEP d'Auro

Visita virtual

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning