Qui som

L’Institut d’Auro és una institució escolar que, al marge dels edificis on s’ha desenvolupat, s’ha anat forjant gràcies al treball diari del conjunt de persones que han format part de la nostra comunitat educativa des de molt abans de l’inici de les seves activitats acadèmiques el curs 1996-1997. El treball d’alumnes, professors, professores, pares, mares, personal no docent i el suport del Consell Municipal d’Educació i dels ajuntaments de Santpedor i Castellnou de Bages, ha fet possible aquesta realitat.

 

Des del 1996 fins el 2004, l’institut va fer les seves activitats en unes aules provisionals. A partir del setembre del 2004 es disposa d’un nou edifici, plenament integrat dins el conjunt arquitectònic de l’Església de Sant Francesc. Al llarg del curs 1998-99 es va fer un concurs per escollir el nom, i finalment resultà guanyadora la proposta IES d’AURO (IES: Institut d’Ensenyament Secundari), recordant l’antic nom llatí de Santpedor: “Sanctus Petrus d’Auro”.

 

El centre escolaritza pràcticament la totalitat dels adolescents de Santpedor i Castellnou de Bages, i amb el anys ha anat assolint una qualitat en la seva oferta educativa, avalada per uns bons resultats a finals d’ESO i de batxillerat, i per premis educatius de prestigi com els Premis CIRIT, el premi Baldiri Reixac, el Segell de qualitat e-twinning i Segell europeu de qualitat, reconeguts per l'Agència Europea del projecte Erasmus.

 

 

TPVEscola

Proves extraordinàries de setembre 2022

Llibres 2022/23

 

Els llibres de batxillerat es podran comprar a través de la botiga de TPVescola.

Llista de llibres de batxillerat curs 2022-2023

Els llibres d'ESO els proporcionarà el centre a inicis de curs i es cobraran a través de TPVescola.

Llista de llibres ESO curs 2022-2023

Les lectures obligatòries les podeu adquirir a les llibreries del poble.

Lectures curs 2022-2023

Projectes

Logo de l'Ecoblog

Reconeixement eTwinning